Vinterhage

Åpne hjemmet ditt og nyt friheten og det naturlige lyset

Egenskaper - Dette gjør våre vinterhager for deg

Uterom og terrassetak for en lang sommer

Nordmenn har kun noen få måneder til å samle D-vitaminer. Et ekstra rom i glass og aluminium sørger for nok lys og vil øke både bokvaliteten og verdien på boligen. Når du velger isoleringsgrad bestemmer du også hvor lenge du vil at sommeren skal vare og konstruksjonstypen avgjør hvor nær naturen du kommer. Planlegg uterommet ditt sammen med oss, slik at vi kan tilpasse den din byggestil og dine behov. Vi bistår deg med rådgivning hele veien fra skisse til  ferdig montasje.

Vinterhage for året-rundt-bruk

Nyt følelsen av å sitte ute året rundt. Med vinterhager fra Schüco får du et ekstra rom å bo i. Den høyisolerte vinterhagen CMC 50.HI består av et glasstak og stabile aluminiumstolper som kompletteres med store vinduer og skyve- eller foldedører. Det finnes ulike designvarianter som passer alle typer hus og du velger selv størrelse, farge og funksjon. På varme sommerdager kan det for eksempel være komfortabelt med automatisk lufting og solskjerming, mens du mot kvelden effektivt stenger insektene ute med en myggnetting integrert i skyvedørskonstruksjonen. De stabile aluminiumstolpene er vedlikeholdsfrie og for at du ikke skal behøve å jobbe i ferien har vi konstruert taket slik at det nærmest er selvrensende.

Vinterhager og uterom etter ditt behov

Vi designer ditt uterom og din vinterhage slik du vil ha den - fra en vinterhage med enkelt, rett pulttak til mangekantet modell i elegant paviljongstil. Ved å kombinere ulike elementer oppstår stadig nye planformer. Grunnriss og takvinkler kan tilpasses dine behov og ønsker. Vinterhager, uterom og terrassetak fra oss blir produsert med millimeterpresisjon etter mål - standardmål finnes ikke. Disse konstrueres i systemene Schüco FWS 50 og Schüco CMC 50.HI.

I våre konstruksjoner står du fritt til å kombinere med åpningselementer, som for eksempel skyvedører, foldedører, vinduer og slagdører. På varme sommerdager kan det være godt med automatiske lufteluker i taket som sørger for en god gjennomstrømning av frisk luft. Du kan velge mellom et bredt spekter av farger og overflater. Last ned Schüco Colour-App og finn overflaten som passer din stil.

Last ned brosjyren og finn et design som passer din stil.

Kontakt oss

Hvilke egenskaper skal ditt drømmevinterhage ha? Finn ut mer.

LUFTEVINDU I TAK

Naturlig ventilasjon og nedkjøling

Høy varmeisolasjon reduserer energikostnadene, men fører også til en høyere luftfuktighet og krever derfor mer lufting. Spesielt viktig er regelmessig ventilasjon, for å unngå for høy luftfuktighet i rommene og dermed større fare for dannelse av muggsopp. Luftevindu i tak sikrer en behagelig luftgjennomgang og hindrer oppheting på solrike dager.

  • Enkel lufting uten å måtte åpne skyvedøren
  • Motvirker dannelse av muggsopp og overoppheting
  • Enkel å integrere
TOP