Kontakt

Brosjyrer

Leter du etter inspirasjon? Ta en titt på våre brosjyrer om vinduer, ytterdører, skyvedører og vinterhager - alt du trenger til ditt nybygg eller rehabiliteringsprosjekt.

Brosjyre om vinterhager og utestuer "Utvid ditt hjem"

Et glasstilbygg tilfører hjemmet en ny dimensjon og blir raskt husets naturlige samlingspunkt. Noe av det mest fascinerende med en vinterhage, er den umiddelbare og nære forbindelsen den gir til uteområdet, og måten den slipper dagslyset inn i boligen på. Det å kunne nyte lyset og varmen fra solen gjennom alle årstider bidrar sterkt til økt velvære. En vinterhage vil dessuten øke husets verdi betraktelig og kan med riktig planlegging også bidra til lavere energiforbruk.

Brosjyren gir deg en god oversikt over hvilke muligheter du har innenfor Schücos system og hva du må huske på når du planlegger en vinterhage eller utestue.

Inspirasjonsbrosjyren "Realiser dine boligdrømmer"

God arkitektur skapes gjennom behov. Dine behov. Vi hos Schüco hjelper deg med å skape bokvalitet utover det vanlige og tilbyr fleksible løsninger for moderne hjem med personlighet. Produktene produseres og skreddersys av utvalgte partnere i din nærhet, som bistår deg med profesjonell rådgivning og service hele veien fra tegning til ferdig montert produkt.

Brosjyren "Realiser dine boligdrømmer" gir deg en god oversikt over hva Schüco kan tilby deg i ditt boligprosjekt.

Skyvedørsbrosjyren "Schüco folde- og skyvedører i aluminium"

Nyt flytende overganger mellom ute og inne. Godt isolerte skyvedører i aluminium og PVC åpner opp nye områder. Vinterhagen går i ett med hagen – balkong og terrasse utvider stuen. Aluminium er et materiale som på grunn av sin stabilitet kan tilby skyvedører med slanke profiler og store glassflater. Dette gir maksimal transparens og lysinnfall.

Brosjyren gir deg en god oversikt over Schücos skyve- og foldedører i aluminium, og hvilke tilleggsvalg du har i forbindelse med disse produktene.

Produktbrosjyre om "Schüco dørkontrollsystem (DCS)"

Schüco har et bredt spekter av intelligente systemløsninger, som sørger for bedre bo- og livskvalitet, og ikke minst en økt verdi på eiendommen. Schüco Door Control System (DCS) er et slikt produkt.

Denne engelsk-tyskspråklige brosjyren gir deg en oversikt over dørkontrollsystemet og hvilke designvarianter og moduler du kan velge mellom. Den forklarer også hvordan oppbyggingen på systemet er og hvilke tilkoplinger som behøves.

Du finner alle brosjyrer og mye mer her.